Ismerj meg!

Ezen az oldalon jobban megismerhetsz engem és, hogy mivel foglalkozom!

Rólam

Koller Zsuzsanna vagyok, 36 éves, közgazdász. Gyermekeim születése után, az otthon töltött évek alatt merőben megváltozott az érdeklődésem. Ráébredtem, hogy üzleti karrier helyett valójában sokkal inkább szeretnék segíteni másoknak is egy teljesebb, tudatosabb élet elérésében. Ekkor találkoztam az Access Consciousness-el, melynek könnyedsége rögtön megragadott. Ennek hatására számos képzésen részt vettem és veszek részt azóta is folyamatosan, hogy minél több eszköz lehessen a tarsolyomban. Így most többek között Access Bars kezelésekkel és párkapcsolati coachinggal foglalkozom. 

 

Család

Férjemmel, Koller Krisztián kineziológussal (www.tudatosparkapcsolat.hu) együtt két gyermeket nevelünk. Bogi majdnem 5 éves, Mia pedig 3. Két kis energiabomba, akik – ahogy szerettük volna – kicsi korkülönbséggel születtek.

Nem tudtuk, mire vállalkozunk, csak sejtettük, hogy nem lesz egyszerű. Izgalmas időszak van mögöttünk, rengeteg mélyponttal és tanítással. Így utólag azt mondom, egész jól megoldottuk: mindenki túlélte, és sokat tanultunk belőle, legfőképp magunkról.

Célom ezzel az oldallal

Célom azzal, hogy leírom az életünk történéseit és a levont tanulságokat, ez által megoldásokat kínálhatok olyanoknak, akik hasonló cipőben járnak, és úgy érzik, nem találják a kiutat a helyzetekből.

Az általam végzett Access kezelésekkel pedig személyesen tudok hozzájárulni mások életének könnyebbé tételéhez. Hitvallásom az, hogy minden ember megérdemli, hogy könnyed, minőségi, tudatos életet éljen. Férjemmel együtt missziónknak tekintjük, hogy az általunk kínált módszerekkel és eszközökkel minél szélesebb körhöz eljutva tudjunk ehhez másokat is hozzásegíteni.

Kellemes olvasgatást kívánok!

Share This