Access Bars® kezelés

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik hozzám.”

“Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nem tudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát.”
(Gary M. Douglas)

Mi az Access Bars® ?

Az Access Bars® egy eszköz, mely abban segít, hogy könnyedebb, tudatosabb életet élhess. Segít, hogy levetkőzd a másoktól átvett hiedelmeket, ítéleteket, berögződéseket, viselkedési mintákat, ezáltal végre valóban a saját életedet élhesd.

A kezelés a fejen lévő 32 pont érintésével, azaz a bárok futtatásával történik. A pontokhoz 32 életterület kapcsolódik. A pontok érintésével az adott területen beindul az energiaáramlás, az agy delta/théta hullámra lassul, a sejtek harmóniába kerülnek. Miközben az adott területen áramlik az energia, szépen kioldódnak az ahhoz kapcsolódó blokkok, elakadások. Egyszerűen nagyszerű, mégis az egész életminőségre kiható változásokat, öngyógyító, teremtő folyamatokat elindító módszer. Az a minimum, hogy könnyedebb, mosolygósabb, kisimultabb leszel, amikor az ágyról felkelsz.

Hány alkalom szükséges és milyen gyakorisággal?

Nincs megkötés, egyénileg változó. A gyors változáshoz igen hatékony a heti rendszeresség, 4-5 héten át. De vannak, akiknek 3-4 hetente esik jól egy kezelés, és csak akkor jönnek, amikor úgy érzik, igazán jól jönne már egy kis feltöltődés. Ha elkezded, érezni fogod, hogy neked mire van szükséged, és annak mentén haladunk.

Hogyan zajlik egy kezelés?

A masszázs ágyon fekve 32 pontot érintek a fejen, miközben a kliens relaxál. Ha jól esik, beszélgetni is lehet közben. Nincs helyes, vagy helytelen, mindent úgy csinálunk, ahogy az neked könnyű. Számos kliens elalszik kezelés közben, vagy az igazán befogadó „éber álom” állapotába kerül.

Az Access Bars® eredete

 

Az Access Bars® módszert 20 éve Gary M. Douglas dolgozta ki. 32 mikro-elektromágneses pontot talált a fejünkön, amik körkörösen és hosszanti irányban haladnak (a fejen is futnak idegek és meridiánok is).
Minden életterületünknek – kreativitás, test, szexualitás, pénz, stb. – van egy pontja, ami „eltárolja” az adott életterülethez tartozó hiedelmeinket, gondolatainkat, elképzeléseinket, amik aztán kikapcsolják az adott életterület harmóniáját, és a testünk működésének sem tesznek jót. De ha a 32 pontot megérintjük, törlődnek a „rossz” beidegződések, és felülírhatjuk őket új elképzelésekkel, s ezáltal a testünk működése is változhat.
“A Bars 32 pont a fejeden, amit ha gyöngéden megérintenek, olyan, mintha töredezettség mentesítenék a merevlemezt és frissítenék a szoftvert, hogy könnyebben, simábban és kevesebb hibával működhess! És akkor elkezdesz kinyílni a befogadásra.” (Dr. Dain Heer)

Mi minden lehetséges az Accessel?

Az, hogy:
– kikapcsold a tudatos elmét, hogy ítélkezések nélkül élj, anélkül, hogy bármit/bárkit is megbélyegeznél (beleértve magadat is)

– a MOST-ban élj, és ne agyalj annyit

– hogy éber legyél, és folyamatos kontroll helyett inkább megengedésben=kérdésben élj, mert ezek nyitják meg a teret, és hozzák el az életedbe a lehetőségeket: Hogy lehetne ennél is jobb? Mi más is lehetséges még? Mi az, amivel többet teremtenék ma, ami nekem igazán működik? Mi a hasznom ebből? Kié ez az érzés, amit most érzek?

Milyen kérdéseket tegyek fel, hogy a végtelen lehetőségeim kitáruljanak és áramoljon felém az öröm, könnyedség és ragyogás?

Kinek ajánlott?

Annak, aki:
– szeret és képes ellazulni, tud egy helyben feküdni 1 órát kezelés közben

– el tudja fogadni az olykor inspiráló kérdésekkel és a furcsa, értelmetlennek tűnő tisztító mondattal való kezelést

– szeretne megszabadulni a túlpörgéstől, stressztől

– szeretne megszabadulni a félelmeitől

– testi könnyedségre, jó érzésre vágyik

– szeretne jobban aludni és kipihentebben ébredni

– úgy érzi nem működnek jól a kapcsolatai

– jobb, boldogabb, gazdagabb életet szeretne

– a jelenben szeretne élni és a múltat elengedni

– több lehetőséget szeretne teremteni az életben.

Mennyibe kerül egy kezelés?

Az Árak menüpontban tájékozódhatsz az árakról.

Kérj időpontot telefonon a 06703826061-es telefonszámon, vagy a Facebookon a Tudatos életünk oldalamon, illetve az alábbi űrlap segítségével.

     

     

    Share This