Koller Zsuzsanna vagyok, 38 éves, közgazdász. Gyermekeim születése után, az otthon töltött évek alatt merőben megváltozott az érdeklődésem. Ráébredtem, hogy üzleti karrier helyett valójában sokkal inkább szeretnék segíteni másoknak is egy teljesebb, tudatosabb élet elérésében. Azóta számos képzésen részt vettem, így most többek között Access Bars kezelésekkel és párkapcsolati coachinggal foglalkozom.

Férjemmel, Koller Krisztián kineziológussal (www.tudatosparkapcsolat.hu) együtt két gyermeket nevelünk. Bogi majdnem 5 éves, Mia pedig 3. Két kis energiabomba, akik – ahogy szerettük volna – kicsi korkülönbséggel születtek.

Nem tudtuk, mire vállalkozunk, csak sejtettük, hogy nem lesz egyszerű. Izgalmas időszak van mögöttünk, rengeteg mélyponttal és tanítással. Így utólag azt mondom, egész jól megoldottuk: mindenki túlélte, és sokat tanultunk belőle, legfőképp magunkról.

Célom azzal, hogy leírom az életünk történéseit és a levont tanulságokat, ez által megoldásokat kínálhatok olyanoknak, akik hasonló cipőben járnak, és úgy érzik, nem találják a kiutat a helyzetekből.

Az általam végzett Access Bars kezelésekkel pedig személyesen tudok hozzájárulni mások életének könnyebbé tételéhez. Hitvallásom az, hogy minden ember megérdemli, hogy könnyed, minőségi, tudatos életet éljen. Férjemmel együtt missziónknak tekintjük, hogy az általunk kínált módszerekkel és eszközökkel minél szélesebb körhöz eljutva tudjunk ehhez másokat hozzásegíteni.

Kellemes olvasgatást kívánok!

Share This