Saját esettörténeteim, tapasztalataim, gondolataim a vírushelyzettel kapcsolatban:

1. Édesanyám régóta pollenallergiával küzd, és ebből adódó asztmatikus tüneteket állapítottak meg nála évekkel ezelőtt. Szerencsére az elmúlt években egyáltalán nem gyötörték ezek a tünetek, nem kellett a „pipát” befújnia egyszer sem. Ez a sok negatív hír a tüdővel kapcsolatos megbetegedésről, és a veszélyeztetett korban lévő, bizonyos meglévő betegséggel rendelkező személyekre vonatkozó rémisztgetés azonban megtette a hatását, és rosszabbodott az állapota. Annak ellenére, hogy tudta és figyelt is rá, hogy a legkevesebb alkalommal nézze meg a pánikot gerjesztő, félelemkeltő megfogalmazásokkal tarkított, kicsit sem objektív és szívderítő híreket, cikkeket. Egyik nap azzal hívott fel, hogy napok óta fáj a mellkasa, a „tüdejénél valami nem jó”, és hiába csinálja az általunk javasolt relaxációs gyakorlatokat, hiába nem néz már híreket (és természetesen nem megy sehova), akkor is ijesztő ez az érzés, tudnék-e neki egy kezelést adni valamikor. Ismerte, mert már máskor is kapta tőlem az MTVSS nevű, immunrendszer aktiváló, és testszerkezet-helyreállító kezelés hatásosságát. Mentem, és kezeltem. Az immunrendszert érintő pontokon mentem végig, és éreztem, hogy nagyon intenzíven dolgozik a teste. Aztán nem is kérdeztem, hogy mit érez, mert siettem haza a gyerekek miatt. Egyik nap aztán csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy „amúgy köszi, azonnal elmúlt a fájdalom, és azóta vissza sem jött, úgyhogy légyszi, csináld még majd nekem mostanában többször.”

🙂 Hálás vagyok, hogy ilyen eszközök vannak a kezemben, és ezekkel a családomnak is segíthetek. Hálás vagyok, hogy félelem és rettegés helyett a tudatosságot választottam, és folyamatosan bővítem a tudásomat a test és az elme kapcsolatáról/működéséről, és ezzel a környezetemben élőknek, a családomnak is megkönnyíthetem az életét. (Egyébként a tüdő megbetegedésével kapcsolatos konfliktusok mögött az alábbi megélések lehetnek a Recall Healing szerint: halálfélelem – saját életemet féltem, vagy a szeretteimét, „nincs menekvés”, „mindjárt megfulladok”, alkalmazkodnom kell, korlátozva érzem magam a területemen, szóbeli küzdelem, veszekedés a területen belül… Ismerősek lehetnek ebben a helyzetben ezek?)

2. Tegnap este fájt a fejem, pedig már nagyon ritkán szokott. Fogtam a bars pontjaimat, és futtattam őket, ahol éreztem, hogy „kell” a testemnek, de valahogy nem javult. Tudtam, hogy ha küzdök ellene, akkor rosszabbodik, úgyhogy inkább teljes megengedésben voltam: oké, akkor gyere, nézzük, mit szeretnél, ki vagy, mi vagy te? Futtatgattam, de közben filmet néztünk, nem igazán figyeltem oda. Aztán amikor aludni szerettem volna, azt mondtam magamban, hogy oké, köszi, hogy jöttél, most már hagyjál aludni, úgyhogy KIHEZ/MIHEZ TARTOZIK EZ VALÓJÁBAN? KIRE/MIRE VAGYOK ITT MOST ÉBER? Nem jött válasz, de nem erőlködtem, csak odadobtam, hogy „oké, akkor teljes tudatossággal visszaküldöm a feladónak, köszi, és amúgy mindent, ami ebből az enyém, azt pedig elpusztítom és nemteremtetté teszem, pod poc.” Mindezt már félálomban, csak úgy „lazán”, teljes megengedéssel, mert gondoltam, ha nem jön be, hát, na bumm, beveszek egy bogyót, mi baj lehet (nem vagyok gyógyszerellenes, ha kell beveszem és kész). Mondanom sem kell, hogy fejfájás nélkül aludtam és ébredtem reggel.

🙂 Hálás vagyok ezekért az eszközökért, és boldog vagyok, hogy a kezeléseken túl, a kérdésekkel is sokat tudok magamon és másokon is segíteni.

Ezekhez az esetekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy itt nem arról van szó, hogy mindig mindenkinek access kezelésre kell menni, és csak ez az egyetlen járható út. Ez is EGY a sok csodálatos módszer közül, amit ismerek, és érdemesnek tartom kipróbálni. Persze csak annak, aki az egészséget, tudatosságot, könnyedséget, önmagaként létezést szeretné választani. 🙂

A másik, amit szeretnék közvetíteni és minél szélesebb körben elterjeszteni, az a tudatosság, és a bio-logikus gondolkodás. Ebben a helyzetben ez most létfontosságú. Annyi embert látok, aki azzal betegíti meg a testét, hogy annyi negatív érzelem hatalmasodik el rajta, hogy nem tud velük mit kezdeni. Tegnap hallgattam a Heal Summit előadók közül a csodálatos Bernie Siegel-t, aki azt mondta, hogy a test mindig leköveti és szót fogad annak, amit az elme mond neki. Alapigazság, amit már kutatások is igazolnak, és egy kis tanulással, odafigyeléssel, informálódással elsajátítható gondolkodásmód, és sokat tehetünk vele magunkért, és a családunkért is.
Én nagyon hálás vagyok, hogy ismerem a recall healing szemléletet, és a betegségeket már nem rettegett kóroknak tekintem, hanem a csodálatos és intelligens testünk értelmes biológiai válaszreakciójának valamire, ami a közelmúltban mélyen érintette a lelkemet. Ha egy kicsit is el tudjátok képzelni, hogy NINCS MEGBETEGEDÉS (még egy egyszerű nátha és RÁK sem) egy vagy több mögötte megbújó lelki/érzelmi szintű esemény/megélés nélkül, akkor higgyétek el, sokkal kevesebbszer lesztek betegek, és sokkal enyhébben, rövidebb ideig tart majd. Mi mindannyian ezt tapasztaljuk a családomban is. De ezt sem kötelező elhinni, csak annak, aki az egészséget, tudatosságot, könnyedséget, önmagaként létezést szeretné választani. 🙂

Folyamatosan olyan hatások érnek bennünket, amelyekre ha nem vagyunk éberek, könnyen magával ragadnak, és megbetegítenek, boldogtalanná tesznek, korlátoznak minket. Ez napjainkra fokozottan igaz. Én hiszem, hogy mindennek értelme van, és minden helyzetben megvan az ajándék, amivel gazdagabbak lehetünk. Ebben a helyzetben is megvan, én többet is találtam, akit érdekel, egy következő bejegyzésben beszélek ezekről. Kívánom mindenkinek, aki még nem találta meg, hogy meglelje, és ahelyett, hogy egymásnak ugranának a hiedelmeik/nézőpontjaik/véleményeik különbözősége miatt, inkább keressék az élet naposabbik oldalát, és próbálják megérteni és elfogadni azt, hogy MINDEN, aminek figyelmet szentelünk, annak energiát adunk, és gerjesztjük, teremtjük azt! A JÓ és a ROSSZ eseményekre egyaránt igaz! Tehát rajtunk áll, hogy mire fókuszálunk, és olyan lesz az életünk, a jövőnk.

Szeretettel:
Koller Zsuzsanna
önismereti mentor
access bars kezelő

Ui: Kijelentem, hogy semmilyen gyógyítói tevékenységet nem folytatok, nem vagyok orvos, sem kuruzsló, és ebből kifolyólag senkit nem gyógyítok meg semmilyen formában. A fent leírtak csak az általam alkalmazott alternatív módszerekkel kapcsolatos tapaszatalataimat tartalmazzák, és nem kívánok állást foglalni a koronavírussal kapcsolatos szabályozásokkal kapcsolatban. A Recall healing-gel kapcsolatos információk a Gilbert Renaud által írt Az egészség piramisa c. könyvből, és az általa tartott tanfolyami jegyzetből származnak, melyet elvégeztem.

Share This