Access testkezelések

A testkezelésekről általában

A testünk egy érzéki, érzékelő, tudatos organizmus. Csecsemőként még tökéletesen együtt tudunk működni a testünkkel, „vakon” követtük az utasításait, hiszen tudtuk, hogy a testünk sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nekünk.

Aztán a környezetünk elég gyorsan megpróbál erről leszoktatni minket, és 5-6 éves korunkra szinte teljesen le is zárjuk a testünkkel történő kommunikációt. Később pedig inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb kapcsolatot, valóságot megélni a testeddel?

Az Access testkezelések ezen gátaknak a lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak. Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal.

Az Access testkezelései ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. A kezelések arra invitálják a testet, hogy saját öngyógyító folyamatait aktiválja.

Ezek az eljárások nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak.

A testkezeléseket Access Bars® kezelésbe építjük be, vagy önállóan futtatjuk.

“Engedjük meg a testeknek, hogy tudják, milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!” – Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója 

MTVSS = egészséges test visszaállítása, immunrendszer erősítése testkezelés

Az MTVSS az egyik legelső Access Consciusness®Testkezelés.

A testedben mindent meg tud változtatni, még azt is, ami lehetetlennek tűnik. Az MTVSS igazából 30 különböző energia együttese, amik a kezelés alatt végig futnak a testben.

  • Energetikailag a test minden félreműködését helyre teszi, hatására a test visszarendeződik az optimális állapotra.
  • Feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget és korlátokat. (pl allergia, krónikus betegségek, elváltozások)
  • Felerősíti az immunrendszert, a test fizikai erőlétét, hozzájárulva a sportoláshoz és a nehezebb fizikai munkákhoz.
  • Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, ízületek)
  • RNS, DNS és sejtmag szinten regenerál és tisztít.

“Az MTVSS felnyitja azt a mintát, amit testünkre erőltettek. 20-30 alkalmazás után tested képes lesz azt teljesíteni, amire teremttetett, és nem azt, amit mások véleménye és hatása erőltetett rá?” – Gary Douglas

A kezelés ajánlott gyakorisága: hetente, kéthetente

Ajánlott kezelések száma: egyén- és problémafüggő, de minimum 4-5 alkalom ajánlott sűrűn egymás után.

Mennyibe kerül? Megtalálod az Árak oldalon.

Kérj időpontot!

Kérj időpontot telefonon a 06703826061-es telefonszámon, vagy a Facebookon a Tudatos életünk oldalamon, illetve az alábbi űrlap segítségével.

    Share This