Ismerj meg jobban

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik hozzám.”

Férjemmel, Koller Krisztián kineziológussal együtt két gyermeket nevelünk. Bogi majdnem 5 éves, Mia pedig 3 éves. Két kis energiabomba, akik – ahogy szerettük volna – kicsi korkülönbséggel születtek.

Ki vagyok?

Koller Zsuzsanna vagyok, 36 éves, közgazdász.

Gyermekeim születése után, az otthon töltött évek alatt merőben megváltozott az érdeklődésem. Ráébredtem, hogy üzleti karrier helyett valójában sokkal inkább szeretnék segíteni másoknak is egy teljesebb, tudatosabb élet elérésében.

Ekkor találkoztam az Access Consciousness-el, melynek könnyedsége rögtön megragadott. Ennek hatására számos képzésen részt vettem és veszek részt azóta is folyamatosan, hogy minél több eszköz lehessen a tarsolyomban.

Így most többek között Access kezelésekkel, párkapcsolati coachinggal, és önismereti konzultációkkal segítem a hozzám fordulókat abban, hogy rátaláljanak valós önmagukra, és ezzel együtt képesek legyenek elérni egy tudatos, harmonikus életminőséget a magánéletükben, szülőként, és társként egyaránt.

Személyesen Székesfehérváron és Móron találkozhatsz velem.

Célom ezzel az oldallal

Célom azzal, hogy leírom az életünk történéseit és a levont tanulságokat, ez által megoldásokat kínálhatok olyanoknak, akik hasonló cipőben járnak, és úgy érzik, nem találják a kiutat a helyzetekből.

Az általam végzett Access kezelésekkel pedig személyesen tudok hozzájárulni mások életének könnyebbé tételéhez.

Hitvallásom az, hogy minden ember megérdemli, hogy könnyed, minőségi, tudatos életet éljen. Férjemmel együtt missziónknak tekintjük, hogy az általunk kínált módszerekkel és eszközökkel minél szélesebb körhöz eljutva tudjunk ehhez másokat is hozzásegíteni.

Kellemes olvasgatást kívánok!

„Életünk történetei”

Hasznos cikkek és megoldások

Share This