Access testkezelések

A testkezelésekről általában

A testünk egy érzéki, érzékelő, tudatos organizmus. Csecsemőként még tökéletesen együtt tudunk működni a testünkkel, „vakon” követtük az utasításait, hiszen tudtuk, hogy a testünk sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nekünk.

Aztán a környezetünk elég gyorsan megpróbál erről leszoktatni minket, és 5-6 éves korunkra szinte teljesen le is zárjuk a testünkkel történő kommunikációt. Később pedig inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb kapcsolatot, valóságot megélni a testeddel?

Az Access testkezelések ezen gátaknak a lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak. Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal.

Az Access testkezelései ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. A kezelések arra invitálják a testet, hogy saját öngyógyító folyamatait aktiválja.

Ezek az eljárások nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak.

A testkezeléseket Access Bars® kezelésbe építjük be, vagy önállóan futtatjuk.

“Engedjük meg a testeknek, hogy tudják, milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!” – Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója 

Látás- és látásmód helyreállítás

Az Access Látás- és látásmód helyreállítás kezelések során feloldjuk azokat a traumákat, hiedelmeket, bevett mintákat, melyek a fizikális szemünkkel való látással, illetve a „lelki szemeinkkel” kapcsolatban fennállnak. Testi és tudatalatti szinten is megszűnhetnek az akadályok, melyek gátoltak minket abban, hogy olyannak lássuk a dolgokat, amilyenek azok valójában. 

Minden, ami ezeket okozza, könnyedén oldható a kezelés során, ha megengedjük magunknak, hogy végre valóban rálássunk azokra a dolgokra, amelyek eddig „szúrták a szemünket”, vagy amelyeket eddig „homály fedett”.

 

Változások, amik elérhetők a kezelés által:

  • Szemet érintő problémák, pl hályog javulása, esetleg megszűnése
  • Rövidlátás, távollátás javulása, esetleg megszűnése
  • Homlok- és arcüreg problémák megszűnése
  • A szemet ért traumatikus élmények oldása
  • Nézőpontok váltása, új meglátások felfedezése az életünkben
  • És még bármi más, ami a szemhez, archoz, látáshoz és látásmódokhoz kapcsolódik.

 

A kezelés ajánlott gyakorisága: hetente, kéthetente

Ajánlott kezelések száma: egyén- és problémafüggő, de minimum 4-5 alkalom ajánlott sűrűn egymás után.

Mennyibe kerül? Megtalálod az Árak oldalon.

Kérj időpontot!

Kérj időpontot telefonon a 06703826061-es telefonszámon, vagy a Facebookon a Tudatos életünk oldalamon, illetve az alábbi űrlap segítségével.

    Share This