Access testkezelések

A testkezelésekről általában

A testünk egy érzéki, érzékelő, tudatos organizmus. Csecsemőként még tökéletesen együtt tudunk működni a testünkkel, „vakon” követtük az utasításait, hiszen tudtuk, hogy a testünk sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nekünk.

Aztán a környezetünk elég gyorsan megpróbál erről leszoktatni minket, és 5-6 éves korunkra szinte teljesen le is zárjuk a testünkkel történő kommunikációt. Később pedig inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb kapcsolatot, valóságot megélni a testeddel?

Az Access testkezelések ezen gátaknak a lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak. Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal.

Az Access testkezelései ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. A kezelések arra invitálják a testet, hogy saját öngyógyító folyamatait aktiválja.

Ezek az eljárások nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak.

A testkezeléseket Access Bars® kezelésbe építjük be, vagy önállóan futtatjuk.

“Engedjük meg a testeknek, hogy tudják, milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!” – Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója 


„Érzelmi intenzitások feloldása és higítása, megtestesülés örömének helyreállítása” testkezelés

Az érzelmi fájdalmaink és azoknak a testbe zárt lenyomatai feloldhatók, így idővel már nem fognak minket zsinóron rángatni. Erről szól ez a finom, az örömöt ismételten az életünkbe hozó energia. Nagyon sokszor hallom, hogy szeretnék feltétlenül boldog lenni.
Mit gondolsz, hogyan tudod ezt megteremteni? Esetleg azzal hogy feloldod az öröm előtt lévő érzelmi traumákat, helyzeteket, akkor ez megtörténik. A jó hír, a válasz , igen.

Amiért sokan szeretik az Access testkezeléseket,hogy ahhoz, hogy az öröm ismét természetes módon megjelenjen az egyén életében, nem kell újra élni tudatosítani a traumákat.

Érdekessége még ennek a testkezelésnek, hogy meg mutatja az illetőnek, hogy valójában , Ő minek örülne. Ami lehet egy személy, lehet egy tárgy, esemény, de a lényeg, hogy megjelenik.

Élvezem ezt a kezelést a klienseimen futtatni, mert olyan izgalmas látni, hogy miként suhan be az illető életébe az öröm. Sokszor olyan események, helyzetekben jelenik meg az igazi boldogság, hogy az csuda. Szeretnél te is örülni, boldog lenni, az érzelmi traumákból kilépni?

Kérj időpontot!

Kérj időpontot telefonon a 06703826061-es telefonszámon, vagy a Facebookon a Tudatos életünk oldalamon, illetve az alábbi űrlap segítségével.

    Share This