Access testkezelések

A testkezelésekről általában

A testünk egy érzéki, érzékelő, tudatos organizmus. Csecsemőként még tökéletesen együtt tudunk működni a testünkkel, „vakon” követtük az utasításait, hiszen tudtuk, hogy a testünk sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nekünk.

Aztán a környezetünk elég gyorsan megpróbál erről leszoktatni minket, és 5-6 éves korunkra szinte teljesen le is zárjuk a testünkkel történő kommunikációt. Később pedig inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy nagyszerűbb kapcsolatot, valóságot megélni a testeddel?

Az Access testkezelések ezen gátaknak a lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak. Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal.

Az Access testkezelései ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. A kezelések arra invitálják a testet, hogy saját öngyógyító folyamatait aktiválja.

Ezek az eljárások nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak.

A testkezeléseket Access Bars® kezelésbe építjük be, vagy önállóan futtatjuk.

“Engedjük meg a testeknek, hogy tudják, milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!” – Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója

Zsírsejtek eltörlését segítő testkezelés

A legújabb testkezelés feloldja azokat a mélyen rejlő érzelmeket, melyekkel megteremted a testedre a zsírsejteket. A zsírsejtekbe zárt érzelmekkel elértékteleníted magad, és védelmet építesz magad köré a külvilág ítéleteivel szemben. Ezzel a kezeléssel elengedhetsz minden ezzel kapcsolatos hiedelmet, visszatérő mintát, mindazt, ami tudatalatti szinten generálja a „jojóeffektust” és az elhízást.

  • Hányszor érezted, hogy mindent megtennél azért, hogy sikerüljön valamennyit fogynod?
  • Hányszor éreztél csalódást amiatt, hogy hiába edzel, hiába figyelsz az étkezésre, mégsem sikerül eleget fogyni?
  • Hányszor érzed azt, hogy valamiért az egészségtelen ételeket kívánod?
  • Hányszor fordul elő veled, hogy akkor is eszel, amikor nem is vagy éhes? Te mit kompenzálsz az evéssel?
  • Hányszor szerettél volna a benned zajló, hízást előidéző folyamatoktól megszabadulni?

Ugye te is tudod, hogy minden fejben dől el?‍

Ez az a módszer, amivel az önmagadban rejlő, tudat alatt megbújó akadályokat lehet kitisztítani, azokat, melyek nem engedik, hogy zsírt veszíts, vagy változtass a táplálkozásodon, vagy mozogj.
Ez a testkezelés feloldja azokat az önkorlátozó akadályokat, amik nem engedik a tested fogyását.
Elindítja a zsírégetést, segít a testeddel való pozitív kapcsolat kialakításában, együttműködésben, segít az étkezési szokásaid megváltoztatásában.

A kezelés ajánlott gyakorisága: hetente, kéthetente

Ajánlott kezelések száma: egyén- és problémafüggő, de minimum 4-5 alkalom ajánlott sűrűn egymás után.

Mennyibe kerül? Megtalálod az árak oldalon.

Kérj időpontot!

Kérj időpontot telefonon a 06703826061-es telefonszámon, vagy a Facebookon a Tudatos életünk oldalamon, illetve az alábbi űrlap segítségével.

    Share This